Retourneren

Retourneren en herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na het aanmelden van de retour 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bestelbedrag inclusief de verzendkosten binnen 7 dagen gecrediteerd. Uw zending kunt u bij ons kosteloos retourneren, via de retour pagina kunt u gratis een retour label downloaden.

Retour voorwaarden

  • binnen 30 kalenderdagen na levering;
  • als het compleet en onbeschadigd is;
  • als het ongebruikt en niet gemonteerd is geweest;
  • in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk (hier mag niet op geschreven worden);
  • producten die speciaal voor u zijn vervaardigd (maatwerk), zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Indien niet voldaan aan de retourvoorwaarden
Sommige producten voldoen niet aan de genoemde eisen voor retour. Deze producten zijn bijvoorbeeld niet meer in originele staat, incompleet of vies. Als deze producten nog wel verkoopbaar zijn (bijvoorbeeld als outletproduct), dan willen wij u alsnog zo goed mogelijk van dienst zijn. In deze gevallen vergoeden we maximaal 75% van de aanschafwaarde van het product. Wij vragen u dit zoveel mogelijk vooraf aan te geven, zodat wij kunnen aangeven of een retourzending wel zinvol is.

Retourprocedure
Het retour sturen van producten gaat heel eenvoudig. Via onderstaande button kunt u een retourlabel aanvragen. Alléén retourzendingen die voorzien zijn van het retourlabel kunnen wij binnen de door ons gestelde termijn van 1 week afhandelen.

Retour aanmaken

Gratis retourneren
Door gebruik te maken van het retourlabel kunt u kosteloos een product aan ons retourneren. Bij terugbetaling van de retourzending vergoeden wij de kosten van het artikel + de eventuele verzendkosten van de 'heenzending' (exclusief toeslagen voor extra bezorgopties). 

Retourstorting
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Wij storten het aankoopbedrag uiterlijk binnen 7 dagen (maar meestal veel sneller) nadat u de annulering heeft gemeld terug. Of later, indien de producten nog niet retour zijn ontvangen.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur