Nu besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9.1
BouwlampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
  • SmarthomeKoning
   SmarthomeKoning
   Alles voor uw smart home. Eenvoudig te bedienen met één gratis app.

Bouwlampen op statief

Onze krachtige LED bouwlampen op statief ofwel LED schijnwerpers zijn onder andere geschikt voor op een grote bouwplaats en voor nieuwe of te verbouwen woningen. De verstralers variëren van 30 tot 150 Watt en alles daar tussenin. Het handige, stevige statief van de bouwlamp zorgt ervoor dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

 • Hoogwaardige bouwlamp op statief
 • Klasse I en Klasse II LED bouwlampen
 • Vermogen van 30 tot 150 Watt
 • Lichtopbrengst van 2100 tot 10500 Lumen
 • Helder Wit (4000K) of Koud Wit (6000K)

Waarom een LED schijnwerper of bouwlamp met statief?

Wellicht vraagt u zich af waarom u een bouwlamp op statief zou kiezen in plaats van een bouwlamp zonder statief. Het antwoord hierop is eenvoudig. Het stalen statief met prettige rubberen handvat biedt de mogelijkheid om de lamp eenvoudig te verplaatsen, hetgeen bij bouwlampen regelmatig nodig is omdat er steeds nieuwe ruimtes of plekken belicht moeten worden. Zo’n bouwlamp op statief is dus ontzettend handig. Bovendien zijn alle bouwlampen op statief standaard voorzien van een kabel met stekker, wat niet bij alle LED bouwlampen het geval is. 

LED bouwlampen op statief voor zowel professionals als particulieren

De afnemers van de LED bouwlampen en LED schijnwerpers van BouwlampKoning zijn uiteenlopend. Particulieren gebruiken de lampen regelmatig wanneer zij in een (ver)bouwperiode zitten. Er zijn echter ook veel professionele gebruikers zoals schilders, timmermannen en stukadoors die keer op keer voor de kwaliteit van onze bouwlampen kiezen. We bieden dan ook LED schijnwerpers op statief van 30 tot 150 Watt aan. Hoe sterk het licht van uw bouwlamp moet zijn hangt immers af van de klus en de ruimte.

Specificaties van LED verstralers op statief 

BouwlampKoning streeft te allen tijden degelijkheid en betrouwbaarheid na. De kwaliteit en functionaliteit van onze LED bouwlampen op statief is dan ook groot. Ze zijn zonder uitzondering van kwalitatief aluminium materiaal met een polycarbonate beschermingslaag. Enkelen hebben zelfs een IK08-bescherming tegen vandalisme. Alle lampen zijn waterbestendig, waarbij sommigen voorzien zijn van een IP54 coating, maar de meesten van een IP65 coating. Bij IP54 is de lamp spatwaterdicht, bij IP65 is hij zelfs bestand tegen stromende regen. Zoals eerder vermeld zijn alle lampen voorzien van kabels met stekker, sommigen tot wel 5 meter. De bouwlampen op statief variëren in lichtkleur van 4000 Kelvin tot 6000 Kelvin. De vermogens vallen in een schaal van 30 tot 150 Watt. Als u een zeer krachtige verstraler op statief zoekt voor professionele, grote klussen, kiest u voor een hoog vermogen.

Klasse I en klasse II LED bouwlampen op statief

Bouwlampen worden aangeduid in gradaties met betrekking tot veiligheid en regels. Ons assortiment bouwlampen op statief bestaat uit klasse I en klasse II bouwlampen op statief:

 • Een klasse I bouwlamp mag tijdens werkzaamheden niet binnen handbereik geplaatst worden en enkel bij een vaste opstelling hoger dan 2,5 meter. Tevens dient deze geaard te worden. Deze bouwlampen zijn dus geschikt voor grote, professionele bouwprojecten.
 • Een klasse II lamp is dubbel geïsoleerd en kunt u zonder problemen binnen handbereik positioneren en verplaatsen. Ook het stalen statief heeft een geïsoleerd handvat. De lamp voldoet aan de hellingproef het stalen. Tevens is de aansluitsnoer van een klasse II-bouwlamp minimaal 5 meter lang en is een LED bouwlamp klasse II altijd voorzien van minimaal een IP65 waterdichte coating. 
+3173-7041104
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur